Kompania

Kompania jonë është krijuar që në vitin 1994. Ne bashkëpunojmë me firma serioze italiane dhe kemi eskluzivitetin e firmës prestigjoze Della Valentina Office. Ofrojmë produkte me kualitet të lartë dhe çmime konkuruese.

Kontakt

Mos hezitoni të na vizitoni në adresën e mëposhtme, ose të na kontaktoni në numrat telefonikë dhe email.